17 Nisan 2014 Perşembe

Valizlerden Dekorasyon



Özellikle Mudo Concept, Tepe Home veya English Home gibi mağazalarda görmeye alışkın olduğumuz bir konsept bu.. Vintage görünümlü valizlerden yeni dekorasyon fikirleri yaratmak. İlk kimin aklına geldi bilmiyorum ama bence oldukça şık duruyor. Ayrıca gidip bir valizi dekorasyon amaçlı kullanmak için almak istemezseniz anlarım, çünkü bu tür mağazalarda bu ürünlerin rakamsal değerleri de pek içaçıcı olmuyor malesef. Ama onun yerine evde zaten var olan, büyükannelerimizden veya ebeveynlerimizden kalma eski valizler varsa onları dönüştürerek de kullanabilirsiniz. 
Zira aynı konsepti ben de düşünüyorum. Anneannemin deposunda 65 yıllık filan deri bir valiz var. Onu kendime ayırdım, bir dahaki Balıkesir seyahatimizde alıp geleceğim ve üzerinde çeşitli uygulamalar yapıp onu yeniden hayata döndüreceğim. Hem bu "kendin yap" projeleriyle eskiyi yeniden diriltiyor, hem son trendleri yakalayabiliyor hem de süper vakit geçirebiliyorsunuz.


Görüldüğü gibi özellikle Amerikan düğünlerinde, vintage kır düğünü konseptleri çok kullanılıyor ve burada da valiz teması kullanılmış. Hoş bir aksesuar olarak düğün mekanındaki yerini almış. 


save image





1 yorum:

  1. Merhaba Pembe Makyaj Çantam Bloğum taşındı yeni adresimde de takibini beklerim. Sevgiler... blogkizsalseyler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...