15 Nisan 2014 Salı

Mutluluğun Sırrını Çözen Adam! - Günün Mutluluğu



Herkesin mutluluğun sırrını bulmaya çalıştığı, sürekli mutsuzluğun hakim olduğu bir dünyada yaşadığımızı sandığımız o anlarda aslında mutluluğun ne paraya, ne pula mahkum edilmemesi gerektiğini ve onun içinizde yaşanan bir duygudan ibaret olduğunu hatırlatan sıcacık bir video..

Bir Thai sigorta şirketinin reklamı için yapılan bu video hem çok anlamlı hem de oldukça öğretici... mutlaka 3 dakikanızı ayırıp izleyin..

Her sabah yeni güne, bize insan olduğumuzu ve aslında insanlığın ne kadar da güzel, doyurucu ve doğru yöne bakıldığında huzurlu bir yolculuk olduğunu hatırlatacak bir video izlemeniz veya bir yazı okumanız için paylaşımlarda bulunmaya çalışacağım..

Mutlu günler,


Mutluluğun Sırrını Çözen Adam paylaşan: viraligo

2 yorum:

  1. Allaha sukurler olsun birisi benim gibi etkilenmis bu reklamdan. Ne kadar mutluyum anlatamam. Ben kiz cocugunu formasiyla gordugumde agladim. Cok defa yayinladim ilgi gormedi. Simdi mutluyum, dogru insan nasil olmali biri daha anlatmaya calistigi icin. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o anda çok ilgi gormemiş olsa da ben eminim aramızda birçok boyle insan olduğundan..sadece çok fazla goremiyoruz bu tip olayları.ama bence hepimizin içinde var ve onemli olan hatırlamak..ben de sevindim aynı yone bakıyor olmamıza..sevgilerimle

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...