22 Temmuz 2015 Çarşamba

#‎Suruçtakatliamvar‬

Çok uzun zamandır yazamadım bloguma. Sadece buraya değil hiçbir bloguma. Ama en çok da Mutluluk Fabrikama. Sanırım açıklamam gereksiz. Nedeni besbelli. Artık ülkemde beni mutlu edecek pek şey olmuyor malesef. Bir insan bu gördükleri karşısında ne kadar Polyanna olabilir ki!? Her gün yeni bir acı her umudun ardında yeni bir sızıyla güne başlıyoruz bu memlekette.

Malum yaz sezonu, kimisi tatilde, kimisi düğün telaşında, kimisi de bu sıcakta iş peşinde... Kötü olaylar ise hep kapımızın eşiğinde, canlar gidiyor, gencecik bedenler yitiyor ve hayat bazıları için hiçbirşey olmamış gibi devam ederken, bazı aileler artık hiçbir zaman eskisi gibi olamıyor, o yürekler artık bir daha dağlanmıyor. O acıları bizler bilgisayar, TV başında bile bu denli hissederken, ateşin düştüğü yerler cayır cayır yanıyor. Böyle dönemlerde de insan biraz zor yazıyor. Eğlenceli birşeyler paylaşmak zor oluyor. Mutlu günlere, mutlu anlara gölgeler düşüyor.

Bir evlat kolay yetişmiyor, ve siz o gözleri ışıl ışıl bakan, gülüşleri yürekleri ısıtan, o gencecik, umut dolu, barışı asıl inşa edebilecek güce sahip olan o ruhları acımasızca çekip alıyorsunuz bu hayattan. Siz kimsiniz ki bu gücü kendinizde buluyorsunuz, siz kimsiniz ki yaradanı oynuyorsunuz?

Suruç'taki katliamı kınıyor, ölenlerin ailelerine ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum. Başımız sağolsun.

#‎Suruçtakatliamvar‬ 

"İyi değilim! İyi olmayacağım! İyi olmayın!"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...