17 Aralık 2014 Çarşamba

Mutluluk Projesi 9 - Yeniyıla Yeni Buzdolabı Magnetleri Yaptım


Sürekli kapımıza bırakılan çilingir, sucu, market, bakkal reklamlarından artık içime fenalık gelmişti. Magnetleri alıp çat diye apartman kapısına veya içeri girip posta kutularımıza yapıştırdıkları yetmiyormuş gibi, bir de üşenmeden taa en üst kata (ki asansörsüz) kadar çıkıp ev kapıma da yapıştırmıyorlar mı bu reklamları pes diyorum. Bu ne hırs, bu ne sadakat firmasına karşı:)

Baktım bu magnet reklamlardan kurtuluş yok, ben de artık çareyi o magnetleri değerlendirmek de buldum. Böylece onlar da çöpe gitmekten kurtuluyor ben de sevdiklerime ve kendime şirin hediyeler yapabiliyorum.

İşte yeni yaptığım magnetler. Bunlar yılbaşı konseptli parçalar yaratma zamanı geldiğinden, kurabiye adam magnetlerim. Bunlar yerlerini bularak kardeşime gittiler. Artık bu yeni yılda onun kırmızı dolabını süsleyecekler:)


Magnet çok olunca boş durmadım yaptım da yaptım. Aspiratörümün üzerindeki hayvancıklarımı ve kedilerimi Miyucuk sürekli düşürüp parça pinçik ettiğinden onun da birşey yapamayacağı, sevimli görünen, tüysüz olduğundan kedi malzemesi haline gelemeyecek bu ince mutfak magnetlerini yaptım. Onlar da aspiratörümün bacasında yerlerini aldılar ve oldukça şirin duruyorlar.


Ben bu buzdolabı süsü yapma işini çok sevdim. Eğer sizlerin de evinizde boşa gidecek magnetleriniz varsa, onları sevdiğiniz görsellerle kaplayarak şekilli bir biçimde kesebilir ve değerlendirebilirsiniz. Bunu hem normal yapıştırma hem de dekupaj yöntemiyle gerçekleştirebilirsiniz. Üzerine vernik de atarsanız süper görünüyorlar. Benden size tavsiye...

yeni magnetler devam edecek:) 
Mutlu kalın...

2 yorum:

  1. Çok şeker olmuşlar :) Sizi blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim ve takibe aldım bana da beklerim :)
    suslusirine.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Selam arkadaşlar buypasa.com adında yeni açılan internetten alışveriş sitesinde istediğiniz ürünleri avantajlı fiyatlarla alabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...