17 Aralık 2015 Perşembe

Kendine Zaman Ayır: Tavsiye Evi'nde Pilates Yaptık


Mutlulukla ilgili son zamanlarda biliyorum pek bir paylaşım yapamadım. Yılsonunun yaklaşması ve bitişler sanırım içinde daha ziyade hüzün barındırıyor ve bu havalar da üzerine tuz biber ekiyor. 
Ama her zaman dediğimiz gibi ufak mutluluklar yaratmak önemli. Evet pilates yaptık Tavsiye Evi'nde bugün. Asana Yoga ile güzel bir zaman geçirdik. Pilatesin neresi mi mutluluk?

Öncelikle farklı bir atmosferde yeni insanlarla birarada bir paylaşımda bulunuyorsunuz, eski arkadaşlarınızla birlikte spor yapıyorsunuz ve aynı zamanda da kaslarınızı çalıştırıyor ve gevşetiyorsunuz. Hepsini birarada yapmanın ve 1 saat de olsa kendinize ayırdığınız zamanın size katkısı bence büyük oluyor. Kendin için birşey yapmış olmanın dayanılmaz hafifliği. 

Kaçımız rutin işlerimiz ve tüm hayatımızı eline geçiren mesleklerimizden vakit ayırıp da kendimizi 1 saat dinleyebiliyoruz ki? Haksızsam haksızsın deyin veya siz o şanslı insanlardansanız durmayın devam edin:)

Tavsiye Evine ve Asana Yogaya bugünkü paylaşımları ve bu yağmurlu günde farklı bir pratikle spor yapabilmemizi sağladıkları için teşekkür ediyor, bir dahaki etkinliklerde yeniden görüşmek dileğiyle diyorum.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...