4 Kasım 2013 Pazartesi

Mutluluk mısır patlağıdır:)

Hahahahaha

Çok beğendiğim bir fotoğraf..İşte bugünün mutluluk resmi:) Mutluluk bazen kasedeki son mısır patlağını yemek, veya yanmış patlamamış mısırı kemirmek değil midir? :)
Hadi akşama mısır patlatıp, güzel bir film koyalım ekrana ve hem mısırımızı yiyelim hem de günün yorgunluğunu atarak evde sinema keyfi yapalım. Olur mu?


1 Kasım 2013 Cuma

Mutluluğun Formülü

Yogesh Sharda ile bundan seneler önce yolumuz kesişmişti. İş arkadaşlarım ve ben, o dönemler (yıl 2006-2007 gibi)  hepimize yakın olan Şişli'deki Brahma Kumaris'e bazı seminerlere gitmeye karar vermiştik. Kendi içimize bakmaya, kendimizi dinlemeye, yaşamımızda hep var olan o koşturmacadan bir an olsun sıyrılmaya... Evet, bunlara karar vermiş ve bunu sadece sözde bırakmayıp, uygulamak için elimizden geleni yapmaya başlamıştık.

Yogesh'in ılımlı, huzurlu ve bir o kadar dinlendirici ses tonundan etkilenmiş, ev yapımı, baharatlı fasülyelerimizi yemiş, meditasyon yapmış, gülmüş eğlenmiş, deşarj olmuş ve yenilenmiştik. En azından kendimize vakit ayırmış ve kendimizi şımartmıştık..
Sonunda da mutlu olduk ve bunu hep hatırladık.

Yogesh Sharda başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Onun öğretilerinden siz de yararlanmak isterseniz Kozyatağı'nda 6 Kasım Çarşamba günü vereceği seminere ücretsiz olarak katılım sağlayabilirsiniz.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...