26 Aralık 2012 Çarşamba

Nereye?!























Eğer nereye gitmek istediğini bilmezsen, gerçekten nereye gittiğinin ne anlamı vardır ki?! hedefin yoksa önünde, sadece rüzgara bırakmışsındır kendini..ve zaman öylece akıp gider sense sonbaharda savrulan sarı kuru bir yaprak misali..

6 Aralık 2012 Perşembe

Senin Gibisi Yok ki Dünyada!

Take a very good look at the woman before the mirror. There will never be another such as she.
diyor bugünün "Mutluluk tüyosu" sağ alt köşede..yani ben o alıntı varken açtığım blogumu..Belki bir kişi görüyor belki herkes dikkat ediyordur bloguma eklediğim, sağ alt köşedeki yan sütundaki "Happiness Affirmation" kısmına...

ama çok güzel cümleler çıkabiliyor karşısına insanın..İnsana kendini hatırlatan aslında mutluluğun uzaklarda değil kendinde olduğunu anlatan, bir daha bir daha söyleyen dizeler...

Arada bakmak gerek göz ucuyla da olsa..ne güzel demiş diyen, "Aynadaki bu kadına iyi bak, çünkü ondan bir daha gelmeyecek dünyaya"..Herkes tektir, herkes özeldir, herkesin şahsı kendine münhasırdır, kimse kimseye benzemez aslında..ne kadar özel olduğunuzu hiçbir zaman unutmamanız dileğiyle..



Mutluluk Projesi 3- Dolaplar nasıl yenilenip güzelleşir?

Bu zımba makinesini icat eden arkadaşı gönülden kutluyorum...hatta bulursam alnından bile öpebilirim:) o derece yani:))

Mutluluk projelerimizden bir diğeri evdeki genç odası dolaplarımızı kaplamak oldu..Genç odalarımızdan bir tek kalan dolaplarımızdı zaten..eee evde o kadar ıvır zıvır başka neyin içinde duracak değil mi?

çok şen şakrak pek neşeli oldular..henüz bitmediler ama bu hafta tamamlanacak..değişik başka bir kumaş daha aldık İKEAdan..3. dolap da onunla kaplanacak..o en güzeli..

işte ikisi aşağıda:)

Genç Odası dolaplarımı da kapladık..Bakın ne güzel oldular. Kumaşlar Ikea'dan tabi ki;)








5 Aralık 2012 Çarşamba

Mutluluk Projesi 2- Eski Sandalyeleri Kapladık!

Benim öğrenci evimden kalma emektar sandalyelerim....ahh ahh..ne badireler atlattılar:) kırıldılar, yamuldular, üzerlerine basıldı, boya oldu, çay döküldü, şarap bile içtiler, pizza yediler.. zamanın her anından tat aldılar..her güzel şey gibi onların yaşamlarının da sonu gelmişti..

aldık çatıya attık kendilerini..yine kıyamadım, soğukta yağmur çamur kar kıyamet ne yaparlar dedim..alıcam evimin içine bunları..zaten ekstra sandalye de lazım..

ver elini İkea, Bauhaus...önce kumaş sonra zımba makinesi ve boya.. tuttuk, kapladık, tuttuk zımbaladık..sonra da evime uygun bu güzelim sandalyeler oluştu..bence çok tatlı oldular..yepyeni..! daha sırtlarına da birşeyler bağlarım ben..:))

 Eski sandalyelerimi kapladım.. evimin dekorasyonuna ve vintage tarzına uygun olarak.. demirlerini de beyaza boyadık mı işte sonuç..kendin yapınca daha da keyifli..

öncesi...


 sonrası..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...