11 Kasım 2011 Cuma

bugün kendini mutlu etmek için ne yaptın?

hmmmm bugün kendimi mutlu etmek için ben ne yaptım? 

1...meselaaa, uzun süredir giymeyi düşündüğüm ancak aldığımdan beri etiketiyle sakladığım ama "bir türlü giyemeyip hala niye alıyorum?" diyerek kendime kızıp durduğum tişörtümü giydim..sonunda! (eminim bizim türümüzün bu alışkanlığı oldukça yaygın-yani, sizi bilmem de benim tanıdığım tüm kadınlarda var)

2...uzun zamandır aramakla yükümlü olduğum ama bir türlü arayamadığım arkadaşımı sonunda aramayı başardım..hani hep olur ya, aramazsın aramazsın sonra artık aramak istesen de o kadar uzun zaman geçmiştir ki arayamazsın..aradığında yaşanılacak gerginlikten korkarsın ya..işte öyle birşey..

3...işlerimi verimli bir şekilde yaptım ertelenen birşey kalmadı.. aklımda kalacağına yapayım da bitsin gitsin..

4...beni rahatsız eden fazlasıyla şişirilmiş olduğunu düşündüğüm elektrik faturamın sadece kafamı meşgul edip beni sinir etmesinden uzaklaşmak için elektrik idaresi ile görüştüm ve hesabını sordum.%10 zamlar hakkında birşey yapamayacak olmanın bilinciyle en azından sormuş olmaktan dolayı rahatladım.

5...işteki orkidelerime suyunu ve vitaminini verip yapraklarını temizledim. onların tomurcuklanmasını izledim.

6...sevdiklerimi aradım onlarla konuştum.

liste her an uzatılabilir... kısa kısa küçük küçük mutluluk baloncukları... ha olmasa da olur bunlar diyebilirsiniz.. ama şimdi bunlar aklımda kalacağına gerçeklere dönüşmüş oldular..fena mı? ve ben kendimi daha rahat ve huzurlu hissettim.

ve bir de gün daha bitmedi..daha bir de yapılacaklar var..:)

peki bugün sen kendin için ne yaptın?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...